Hjertekraft Reiki

Selvutvikling og healing i den nye tids energi

Du trenger ikke å grave i fortiden for å finne fremtiden. Du har tillatelse til å slippe taket sånn at du kan gå videre

«Livet kan være fantastisk, selv om det endres. Vi trenger bare å ta en energetisk «vårrengjøring» og rydde plass til det nye, slik at du kan leve det livet som er rett for deg». Kirsti

Om Hjertekraft Reiki

Reikienergien er en spirituelt nøytral energi, uavhengig av religion og livssyn. Den fungerer enten man tror på det eller ikke. Den gir hver eneste celle i kroppen mulighet til å vibrere i sin perfekte og opprinnelige form. Den løser opp blokkeringer slik at energien kan flyte lettere, den renser og avgifter, gir er livsenergi og styrker motstandskraften og evne til selvhealing. Det er en trygg og helhetlig behandlingsform der mottakeren selv tar til seg den energi som han eller hun trenger. Det som er spesielt med Hjertekraft Reiki er at den jobber i den nye tids krystallenergi. Det vil si at healingen foregår fra et høyere bevissthetsnivå og har en sterkere kraft i seg.

Slik foregår en behandling?

En behandling foregår enten sittende i en stol hos meg i Stavern, eller via telefon hvis du foretrekker det. Begge deler har like god effekt.

Min rolle er å være transformatoren av den nye tids energi, slik at denne energien kan rydde opp i energifeltet ditt, og du kan gi slipp på det du ikke lenger trenger bære på.

Vi setter en intensjon basert på det du opplever er utfordrende i livet ditt. Deretter kobler jeg meg på din energi og lar hjertekraften gjøre det den skal.

Som en kunde sa: «jeg vet ikke hva du gjør, men jeg er med på en reise og gamle følelser og tanker slipper liksom taket i meg. Jeg følger meg friere og «ny». Det beste er at jeg opplever å være trygg fordi du passer på».

Jeg tar alltid en samtale med deg først, for å avklare om de tjenester jeg tilbyr er de rett for deg. Du er hjertelig velkommen til å booke en samtale.

Hva du kan få:

    • Rydde i energifeltet slik at følelsesblokkeringer forløses, eller at du blir bevisst «hvor skoen trykker»
    • Gi slipp på det som ikke lenger tjener deg
    • Kroppen kan rydde opp i det den har behov for å rydde opp i
    • Sterkere og tydeligere intuisjon
    • Bevisst grensesetting og rammer for deg selv