La oss finne nøkkelen sammen!

Hva sier kundene mine?

Jeg trodde ikke det var mulig å slippe fri fra egen historie og erfaring fra oppveksten. Etter noen timer hos Kirsti med energi coaching erfarer jeg at følelsene og tankekaoset jeg har båret på i mange år ikke lenger «har tak» på meg. Jeg har prøvd mye, men hos Kirsti opplevde jeg en frigjøring av gamle følelser, uten at jeg behøvde å gjenoppleve dem eller fortelle min historie, en gang til. Jeg kan anbefale Kirsti på det varmeste.

Kvinne 43 år, IT konsulent

Da jeg startet hos Kirsti slet jeg med mye overtenking, uro og bekymringer. Jeg hadde det på mange måter bra, men det var utrolig slitsomt og energitappende å ha disse periodene hvor jeg bare gikk og var bekymret og redd. Gjennom kurs og coaching med Kirsti har jeg fått et helt nytt perspektiv på meg selv og andre mennesker. Dette har gjort at jeg har blitt trygg på meg selv, at jeg stoler på at jeg er god nok og dette har også påvirket relasjonene rundt meg på en god måte! Kirsti er utrolig dyktig til å fange opp det som ikke blir sagt, og dette har hatt enorm effekt på coachingen. Hun er varm og morsom, og jeg har gledet meg til hver eneste time!

Kvinne 41 år, Siviløkonom

Kirsti har en unik evne til å peke en tilbake på rett spor når man har «gått seg vill» i sine egne tanker. Samtalene med henne er som å skru på lyset i et mørkt rom. Der det tidligere har vært vanskelig å navigere ser man plutselig veien klart foran seg. Kirsti har hjulpet meg å oppdage at jeg er uendelig mye mer enn jeg tror. Det har gitt meg en dyp, indre ro, og tillit til at svarene jeg trenger finnes inni meg. Uvurderlig veiledning som anbefales på det varmeste!

Kathrine 38 år, Bedriftsleder

«Hos Kirsti får jeg hjelp med å slippe tak på de vonde minnene og følelsene som så ofte marer meg fra fortiden. Hennes energi-coaching hjelper meg å finne tilbake til meg, hvem jeg er uten alt det vonde. Anbefales»
 

Kvinne 41 år, Nettpedagog