Coaching

En sjel til sjel samtale forbi det mentale til hjerte.

En samtale fra en høyere bevissthet som bidrar til dypere forståelse og transformasjon.

Jeg jobber som spirituell coach fra en høyere bevissthet, verktøyet mitt er å connecte med deg på et annet plan enn det mentale eller intellektuelle. Det er først da vi får tak i det som ligger i det ubevisste, vi får kontakt med de usynlige blokkeringene og begrensingene.

Vårt sinn har skapt vår identitet med bakgrunn i vår fortid.
Sinnet er ofte redd for å frigjøre fortiden, for hvem er jeg når jeg ikke er min fortid – erfaringer – læring, anger eller øyeblikk av både positive og negative opplevelser.

Vårt sinn bygges fra alle våre opplevelser og skaper vår identitet, atferd og måter å se og føle verden på som er designet for å beskytte oss mens vi beveger oss fremover, men vi kommer til et punkt i livet hvor denne beskyttelsen ikke lenger er hensiktsmessig for oss og begrenser mer enn den hjelper.

Hvis du er på veien med å «gi slipp» og du jobber med å frigjøre deg fra fortiden din, er det ikke alltid mest hensiktsmessige å la alle brikker falle til grunnen umiddelbart, men å åpen for en undring om det er noe som ikke lenger tjener deg på best mulig måte. Slik kan du lettere være tilstede i din prosess og bygge nye grunnsteiner på innsikt og forståelse, som vil være til nytte for deg, i dag og fremtiden.

Jeg vil minne deg på at Du kan frigjøre deg fra fortiden din på hvilken som helst dag, og du kan forsterke prosessen når du er villig til å gi deg selv tillatelse, og du er klar for å se og utforske fra et sted dypere i deg selv.

Hvis du ønsker:

Gjennom en sjel til sjel samtale åpner det seg opp for det vi selv ikke vet/ser eller er i kontakt med. Vi går rett til kjerne av hvorfor du opplever de utfordringene du har, hva det egentlig handler om.
Vi jobber med å bygge fundamentet og grunnmuren din solid og stabil, basert på innsikt og forståelse. 

Book en avtale, det eneste du forplikter deg til er en gratis uforpliktende samtale på 30 minutter.

Samtalen handler om deg det som føles ubehagelig og som du skulle ønske å endre på. Sammen finner vi ut om samtalen skal fortsette videre.